La Llibreria Índex presenta “Temps de confitures”

Aquest dijous, a partir de les 19:00 h de la tarda i amb la col.laboració de l’editora Emília Illamola, la Llibreria Index de Vilassar de Mar presenta el llibre Temps de confitures. La seva autora, Carme Ripoll, hi serà present.

Temps de confitures, publicada per Voliana Edicions, és una història d’evolució personal, de converses de dones, de receptes de cuina, de secrets guardats, de traïcions i oblits, de retrobades amb els morts i amb els vius, de ferides d’una guerra que va deixar a la gent marcats pel terror de les represàlies.

La novel·la se situa entre mitjans anys setanta i principis dels 90 del segle XX, tot i que els records del passat hi són molt presents. La història s’emmarca a Roses, al «Mas de les Figueres de Dalt», una construcció que encara segueix en peu i en bon estat de conservació i de la qual es té constància del seu amillarament l’any 1872.

Carme Ripoll, que serà aquest dijous a la Llibreria Index, va néixer a Barcelona l’any 1945. Va començar a escriure l’any 2008 i té diferents contes. Temps de confitures és la seva segona novel.la, després de la seva primera publicació Jura’m que no ho diràs a ningú.