La judoca vilassarenca Palmira Piqué aconsegueix la tercera posició a la Supercopa d’Espanya Cadet, celebrada a Vigo

Itàlia, Portugal i un total de 14 comunitats autònomes, entre les quals Catalunya, van participar dissabte al 19è Gran Premi Internacional “Cidade de Vigo”, que alhora rep la categoria de Supercopa d’Espanya Cadet. Més de 360 judokes es van congregar a la localitat gallega per prendre part en una de les cites de més exigència i més alt nivell que té lloc a Espanya en categoria sub-18. La judoca vilassarenca Palmira Piqué va aconseguir el bronze a -57 kg, després de realitzar fins a 6 enfrontaments, en els quals només es va veure superada per la subcampiona de Portugal, Andreia Loureiro.
Diversos clubs catalans s’hi van desplaçar per participar en aquesta prova puntuable per al circuit de Copes d’Espanya i que permet sumar punts per a la classificació per al Campionat d’Espanya. Els representants catalans van aconseguir penjar-se dues meritòries medalles. Paula Roset es va penjar la medalla d’or amb un domini absolut en la categoria de -48 kg després d’imposar-se en els 4 combats que va disputar. A més d’aquestes dues medalles, se’ls ha d’afegir la 7a posició de Bianka Ramon a -52 kg i la tercera posició, com dèiem, conseguida per Palmira Piqué.
Cal destacar l’alta exigència d’aquesta prova, fet que suposa un mèrit addicional a les fites aconseguides per les judokes. La propera cita classificatòria en categoria cadet serà la Súpercopa d’Espanya d’Avilés, que tindrà lloc el dia 29 d’octubre al Principat d’Astúries.

Palmira Piqué va encetar la seva trajectòria en aquesta disciplina esportiva al Judo de l’Ateneu Vilassanès i actualment forma part de Judo Mataró.