La influencer Ari Geli patrocina 9 dels 20 equips del Club Bàsquet VdM

 

Fa pocs dies es presentaven els 20 equips, més els veterans i l’escoleta, que formen part de la gran família del Club Bàsquet Vilassar de Mar. Quan encara ressonen els aplaudiments al Pavelló de la Bòbila, hem parlat, amb una de les estrelles de l’acte. La barcelonina Ari Geli, influencer i jugadora de 3×3, que va revolucionar l’esdeveniment deixant amb la boca oberta nens i nenes, nois i noies patrocina, a més, 9 equips del club de bàsquet de casa nostra.

Als seus 20 anys, Ari Geli es mostra molt agraïda a la rebuda que va tenir al Club Bàsquet de Vilassar de Mar. La barcelonina és una autèntica estrella de les xarxes socials. Publica continguts, relacionats, amb el bàsquet als seus perfils d’Instagram, Tic Toc, Youtube i Twitch. Parla de superació, motivació, superació, tendències i energia, molta energia… en relació al bàsquet.

Ens explica l’origen d’aquest matrimoni, segellat a la Bòbila, entre ella i el Club de Bàsquet de casa nostra: el seu manàger Carles Manrique va ser entrenador al nostre poble.

Una autèntica revolució. L’huracà Ari Geli va visitar Vilassar de Mar i va signar molts autògrafs. `Practica la modalitat de carrer. El 3×3. Després de 9 mesos lesionada, es va trencar els creuats, ja té ganes de tornar a les pistes. Celebra que l’esport femení vagi, per fi, recuperant el terreny que es mereix i que no havia tingut fins ara, que comença. Per a Ari Geli, falten referents femenins i li omple molt fomentar l’esport de formació.

Ens explica com és a la pista: sap controlar molt bé les emocions a la pista i que és bastant ràpida i té molt bon tir. I, abans de marxar, d’acomiadar-la, ens revela quin és el seu somni, jugar a la lliga de Woman Series.

Ari Geli, influencer i jugadora d’street bàsquet, és la nova patrocinadora de 9 dels 20 equips del Club Bàsquet Vilassar de Mar.