La Fundació Ernest Lluch organitza el cicle “Diàlegs d’economia a Vilassar de Mar”

La Fundació Ernest Lluch organitza el cicle “Diàlegs d’economia a Vilassar de Mar”, que compta amb l’assessorament i direcció del professor de la Universitat de Barcelona Esteve Oroval i la col·laboració de l’Ajuntament de la nostra localitat. L’objectiu és aproximar l’economia a la ciutadania i fer-ho a través de diàlegs que versin sobre temes d’actualitat i que interpel·lin directament al ciutadà. Es faran els dies 8 de maig, 12 de juny i 20 de novembre a la Biblioteca Ernest Lluch i començaran a les 7 de la tarda.

El primer tindrà lloc el divendres 8 de maig i tractarà sobre “El deute públic dels estats, què ens espera” i comptarà amb la participació de Joan Tugores, catedràtic de ciències econòmiques i rector de la Universitat de Barcelona entre 2001 i 2005 i Maite Vilalta, professora de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

El segon diàleg es farà el divendres 12 de juny i serà sobre “Noves formes de l’estat del benestar: sobre renda bàsica” i comptarà amb la intervenció de Lluís Torrents, gerent del Public-Private Sector Research Centre del IESE, i Daniel Raventós, doctor en Ciències Econòmiques i professor titulat de Sociologia a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

El darrer diàleg es realitzarà el  divendres 20 de novembre i tractarà sobre “L’economia en un món desigual (en record d’Ernest Lluch en els 15 anys de la seva mort)”. Intervindran Josep Maria Bricall, catedràtic d’economia i exrector de la Universitat de Barcelona i Antoni Castells, catedràtic d’Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona i conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de 2003 a 2010.