La Festa Major de Sant Joan estrena ‘app’ per a dispositius mòbils

La Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies conjuntament amb la Regidoria de Festes Populars ha posat en marxa l’app gratuïta “Vilassar de Mar a prop teu” per consultar els actes de la Festa Major de Sant Joan, que anirà del 20 al 25 de juny.
L’aplicació incorpora tot el programa d’actes de la festa, que es pot consultar per dates, les exposicions i el programa d’activitats esportives, i també inclou un espai on es podran veure les fotos que la gent vagi publicant a Instagram amb l’etiqueta #FestaMajorVdM.

placeitL’app dóna l’opció de consultar el missatge de benvinguda de l’alcalde i el vídeo resum de la Festa Major de l’any passat de VdM’TV, la televisió municipal de Vilassar de Mar. A més, per a tecnologia iOS també donarà la possibilitat d’escoltar Vilassar Ràdio en directe. Aquesta és una primera fase de l’app, que comença amb la Festa Major, però que s’anirà actualitzant amb serveis i activitats d’altres regidories.

Consultar-la té premi

Per consultar-la, s’ha d’anar al web www.mostrarium.com/@vilassardemar i també està disponible al Google Play store i properament a l’App store. Un cop dins l’aplicació, qui vulgui podrà participar en el concurs on es sorteja un val de 50 euros a gastar en botigues associades a Vilassar Comerç. El sorteig es farà el 26 de juny.