La Farmàcia Roca 1904 collabora en una campanya solidària de l’ONG El Banco Farmacéutico per ajudar nens i nens amb risc d’exclusió social

La Farmàcia Roca 1904, ubicada al carrer Montserrat 1-3 de Vilassar de Mar, realitzarà una recollida de medicaments per a l’ONG El Banco Farmacéutico, que subministra medicaments a persones amb alt risc d’exclusió social a través de diferents entitats assistencials.

L’entitat assistencial que el Banco Farmacéutico ha assignat per a la Farmàcia Roca 1904 és el centre CRAE EL EL MAS, ubicat a Gualba, prop de Sant Celoni, que treballa amb nens i nenes de 0 a 12 anys de famílies desestructurades que tenen un alt risc d’exclusió social. Aquest centre acull aquests nens i nenes durant temporades i els facilita la seva integració en la societat. Els medicaments que fan falta a CRAE EL MAS per desenvolupar la seva activitat són els que se solen tenir a casa (Apiretal, Dalsy, Paracetamol, Ibuprofè…), que tenen un cost molt assequible, entre 0’80 i 3 euros.

Com es pot col·laborar? Comprant, entre dissabte 8 i divendres 14 de febrer, aquests medicaments a la Farmàcia Roca 1904 i dipositant-los en una caixa del Banco Farmacéutico que hi haurà a la mateixa farmàcia. L’establiment farmacèutic no obté cap lucre de la venda d’aquests medicaments. Una vegada acabada la campanya, l’establiment donarà el marge econòmic que obtindria per la seva venda al Banco Farmacéutico, en forma de donatiu. La Farmàcia Roca 1904 és la única del Maresme que participa en aquesta campanya solidària.