La Farmàcia Roca 1904 col·labora en una campanya solidària de l’ONG El Banco Farmacéutico i la Fundació Prodein

La Farmàcia Roca 1904, ubicada al carrer Montserrat 1-3 de Vilassar de Mar, realitzarà una recollida de medicaments per a l’ONG El Banco Farmacéutico, que subministra medicaments a persones amb alt risc d’exclusió social a través de diferents entitats assistencials.

L’entitat assistencial que el Banco Farmacéutico ha assignat per a la Farmàcia Roca 1904 és el centre de la Fundació Prodein, ubicat al carrer Xuclà 19 de Barcelona, que treballa amb les persones més pobres de la nostra societat promovent activitats educatives, laborals i d’assistència social. Actualment està atenent unes 400 persones. Es necessiten sobretot medicaments per cures, analgèsics, antigripals i complements alimenticis. La majoria tenen un cost molt assequible.

Com es pot col·laborar? Comprant, entre dissabte 14 i divendres 20 de febrer, aquests medicaments a la Farmàcia Roca 1904 i dipositant-los en una caixa del Banco Farmacéutico que hi haurà a la mateixa farmàcia. L’establiment farmacèutic no obté cap lucre de la venda d’aquests medicaments. Una vegada acabada la campanya, l’establiment donarà el marge econòmic que obtindria per la seva venda al Banco Farmacéutico, en forma de donatiu.