La Cursa de la Dona es realitzarà el 20 de març

Serà diumenge 20 de març quan se celebri la tradicional Cursa de la Dona de Vilassar de Mar. Una cita reivindicativa, en el marc dels actes del Dia de la Dona, que s’havia d’haver fet el passat 6 de març, però que degut a les condicions meteorològiques no es va poder realitzar a causa del mal estat dels camins del seu recorregut. Amb el canvi de data, s’alliberaran els dorsals d’aquelles persones a les quals no els vagi bé anar el 20 de març i es posaran aquests dorsals a disposició de la resta de vilassarencs i vilassarenques. Atents, tots i totes, a l’app gratuïta de Vilassar de Mar.

La setena edició de la Cursa de la Dona no arrencarà des de la plaça de l’Ajuntament, com s’ha fet sempre, sinó de la plaça de Pau Vila, on hi ha la torre d’en Nadal. La raó del canvi és que el matí de diumenge 20 de març la plaça de l’Ajuntament acollirà la primera edició de les Jornades de l’Aigua de Vilassar de Mar.

Per tant, a la plaça de Pau Vila, a partir de les 9 del matí, es lliuraran dorsals i samarretes a les persones participants. La sortida per a les persones que la fan caminant la Cursa de la Dona (4 quilòmetres, 400 metres) serà a les 10 del matí. Un quart d’hora més tard, sortiran les persones que opten per córrer, que completaran els 6 quilòmetres 600 metres de la Ruta Llarga.

Enguany, a causa de la situació de pandèmia, no es podrà fer la tradicional botifarrada. A les 10 del matí es tancaran les taules i no s’entregaran més dorsals ni samarretes. En el cas que una persona inscrita no l’hagi recollit, se la considerarà absent.

Des de la Regidoria d’Igualtat es demana que les persones que no hi puguin assistir, i que ja estaven inscrites, que cancel·lin la seva plaça a través de l’app gratuïta de Vilassar de Mar o truquin al 93 754 03 32. Hi ha un màxim de 600 places.