La CUP posa en marxa el Procés de Garbí

La CUP (Candidatura d’Unitat Popular) organitza dissabte 10 de febrer a partir de les 10 del matí al Casal Popular Atzari el debat “Unitat Popular. Bases per a una estratègia política de futur”.

Des de la CUP han explicat que el Consell Polític d’aquesta formació política ha acordat posar en marxa “un procés de debat nacional obert, el Procés de Garbí”, en el marc del qual s’emmarca aquest debat que també es farà en altres municipis, per tal de promoure una participació activa i inclusiva dels militants, els moviments socials i agents actius del país, en la definició de les estratègies de la CUP, per fer de l’organització una eina útil per sortir del bloqueig polític que pateix el país.

L’organització va acordar formar un grup motor del procés amb 17 militants que representen les diferents sensibilitats polítiques i territorials de l’organització i que seran els encarregats d’elaborar unes primeres ponències base que seran debatudes en un congrés  obert i en un ampli procés d’assemblees municipals i territorials.

Un cop finalitzada aquesta fase, la CUP celebrarà una Assemblea Nacional l’any 2024 que clourà el procés.

En acabar aquest acte de dissabte hi haurà vermut popular.