La CUP organitza unes jornades sobre mobilitat al Baix Maresme

La CUP (Candidatura d’Unitat Popular) de Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, El Masnou i Premià de Mar ha organitzat unes jornades amb l’objectiu de debatre el model de mobilitat existent actualment a la comarca i “per a fer propostes de futur de cara a plantejar-ne un d’alternatiu, més equilibrat i sostenible”.

Les jornades consisteixen en un cicle de xerrades que van encetar-se diumenge passat a la tarda a Ca n’Humet del Masnou, i seguiran després a Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt i Premià de Mar.

Pel que fa a la nostra població, aquest divendres a les 8 al Museu Monjo xerrada a càrrec de David Pavón de Xarxa Maresme i Àlex Asensio membre de la Garnatxa d’Alella; l’endemà a les 7 al Museu Municipal de Vilassar de Dalt xerrada a càrrec de Jordi Pagès, membre de CODESEMA, i Xavier Safont-Tria, regidor de la CUP a Mataró.

Finalment dissabte 23 a les 7 de la tarda a la Plaça Nova de Premià de Mar xerrada a càrrec dels representants de les plataformes NO N-II de Vilassar de Mar, Camí Ral de Premià de Mar i El Masnou 21. Seguidament, a 2/4 de 9 espectacle dels Bastoners de Vilassar de Mar, a les 9 sopar popular, i a continuació actuacions musicals, des de les 10 La Revolta Diatònica, a les 11 Cesk Freixas i per acabar DJ Fotlifoc.

A parer de la CUP, la solució als problemes de mobilitat del Baix Maresme no passa per la construcció de laterals a l’autopista com a alternativa a la N-II, sinó “apostar clarament pel transport públic, fent-lo pràctic, i accessible per a tothom”

Leave a Reply