La CUP de Vilassar de Mar debatrà sobre el què caldria fer després de l’aturada de la Llei Aragonés

Aquest divendres, la CUP de Vilassar de Mar convoca a un debat sobre la Llei Aragonés. Una proposta del Govern que ha estat paralitzada davant el dubte de si era una millora o un perill per a l’externalització dels serveis públics. La ponència, amb debat posterior, serà a dos quarts de vuit del vespre al Casal Popular Atzari amb la participació d’Eulàlia Reguant, exdiputada de la CUP, i Ramon Font, portaveu nacional del sindicat USTEC.

La Llei Aragonés enfrontava dues postures radicalment diferents. Per a organitzacions més crítiques, la llei de contractes de serveis a les persones obria la porta a l’externalització de més serveis que hauria de prestar l’administració de manera directa. Pel govern, en canvi, havia de ser una llei que limités el negoci de les grans empreses mercantils  perquè desterrava la preeminència del criteri del preu en les licitacions i prioritzava variables de qualitat.

Noel García, membre de l’Assemblea local de la CUP de Vilassar de Mar, aposta per obrir un debat a la societat previ al procés de legislació.