La Comissió d’Estils de Vida Saludables rep el premi PAAS en l’àmbit comunitari

La Comissió d’Estils de Vida Saludables, impulsada per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, ha rebut el premi PAAS, Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’Activitat física i l’Alimentació Saludable, en l’àmbit comunitari. El guardó premia a la Comissió per ser una iniciativa innovadora que compta amb una gran participació i implicació de la comunitat.

El premi es va lliurar en el marc de la III jornada PAAS que es va celebrar ahir a Barcelona i el va recollir la regidora de Sanitat, Roser Vallès, de mans de la consellera de Salut, Marina Geli. El PAAS aplega una gran part de les activitats que es fan a Catalunya per prevenir l’obesitat mitjançant estils de vida saludables.

La Comissió d’Estils de Vida Saludables es va crear l’any 2009 arran del resultat d’un estudi sobre sobrepès i obesitat en la població infantil de Vilassar de Mar. Està impulsada per la Regidoria de Sanitat i formada també per les Regidories d’Esports i d’Educació de l’Ajuntament, centres educatius, AMPES i el CAP. Des de la seva creació ha dut a terme diferents accions per promoure una alimentació saludable, la darrera el passat 23 d’octubre amb l’organització de la I Marató d’Estils de Vida Saludables on també van participar restauradors, fruiters i entitats esportives i culturals del poble.

Leave a Reply