La cantant vilassarenca Judit Neddermann participa al disc solidari de la Marató de TV3

La cantant vilassarenca Judit Neddermann, juntament amb el Quartet Brossa, participa al disc solidari de la Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació contra el càncer, i ho fa amb una versió del clàssic de la banda Pretenders “I’ll stand by you“, que va assolir el número 1 a les llistes d’èxit dels 90. L’adaptació al català porta per títol “Jo seré amb tu” ,obre el disc de la Marató, i s’ha convertit en la banda sonora de l’anunci de la Marató de TV3. La lletra és una emocionant confessió d’amor incondicional a algú que passa per un moment molt difícil.

En aquest disc solidari també participen Pablo Alborán, Manel Navarro, Sisa, Álvaro Soler, Manolo García, Aitana, Blas Cantó, Carlos Rivera, Pedro Guerra, Jorge Drexler, Ju i David Busquets, Marina Prades, la Coral de Sant Jordi, Sicus Carbonell, la Coral Indantil de l’Orfeó Català, Sabor de Gràcia. The Bird Yellow, Barcelona Soul Choir, Halldor Mar, Marcel Lázara, Júlia Arrey, Chipper, The Soul Beams, Herzog, Suu, Koers, Bemba Saoco, Alidé Sants i Barrut

“La Marató ” s’emetrà diumenge 16 de desembre a partir de les 10 del matí, durant  tot el dia, per TV3 . Des de fora de Catalunya, es podrà veure pel canal internacional TV3CAT, que emet a diverses plataformes televisives per fibra òptica (com Ono-Vodafone o Movistar +)  i també per internet.