La cantant vilassarenca Mushkaa posa sis videoclips entre els 100 més escoltats en català

En el nostre Resum Informatiu de 2023 al nostre poble, dèiem que l’any passat l’havíem de llegir, a Vilassar de Mar, en clau femenina. Amb una alcaldessa per primera vegada, Laura Martínez Portell i amb la primera campiona del món del nostre municipi, Ona Batlle Pasqual.  I ara hi hem d’afegir la cantant Mushkaa.

La vilassarenca Mushkaa ha aconseguit col·locar 6 videoclips entre els 100 més reproduïts a Youtube en català durant 2023. Lideren el rànquing d’aquesta plataforma els mataronins The Tyets i el seu “Coti per Coti”.

L’any passat, doncs, la vilassarenca Mushkaa va aconseguir col·locar 6 videoclips entre els 100 més reproduïts en català a Youtube, fregant el milió de visualitzacions amb el seu “Diabla”

La música en català,i dades en mà, sembla que ha tingut un excel·lent 2023. Els 100 videoclips en català publicats l’any passat han sumat un total de 31 milions i mig de reproduccions, una xifra que és la millor dels darrers quatre anys. Des que l’any 2019 Rosalía va publicar el seu “Milionària” arribant, la de Sant Esteve Ses Rovires, als gairebé 58 milions de reproduccions a Youtube

 

En aquest 2023 que acabem de deixar enrere, cinc cançons en català han superat, a Youtube, el milió de reproduccions. Encapçalant el llistat, és clar, el “Coti per Coti” dels mataronins The Tyets. Solets, 5 milions i mig de visualitzacions en aquesta plataforma.

I els monstres musicals de Mataró, en aquesta ocasió, amb els Stay Homas, els tornem a trobar, ara en segona posició, amb més dos milions de visualitzacions, amb el videoclip “La Platja” gravat, per cert, a Vilassar de Mar

En els cinc primers llocs del llistat de 2023, també trobem el “Mussegu” dels Figa Flawas.

O “La nit està que crema”, dels calafellencs Buhos:

Bons registres, doncs, pel que fa a la música en català a Youtube aquest 2023. Sobretot en relació a l’any 2022  quan, aleshores, només un videoclip va superar el milió de reproduccions. Era “Supermercat”, de Lildami, que va ser el més vist de l’any.

 

Notícies relacionades

Donació de sang, organitzada per l’alumnat de quart d’ESO del Pere Ribot, aquest dimarts al matí   
El Xevi Ramon ha de ser talismà per remuntar diumenge contra el Badalona
Programació especial amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones
Baixa l’atur a Vilassar de Mar el 5’46 %