La campanya de donacions de sang d’inici d’estiu es tancarà el 7 de juliol

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya tancarà la campanya de recollida de donacions de sang d’inici d’estiu el  dissabte 7 de juliol de 10 del matí a 2 de la tarda i de 5 de la tarda a 9 del vespre. El primer dia, el dimarts 26 de juny a la tarda, es van recollir 18 donacions, de les quals dues corresponien a persones que efectuaven donació per primera vegada, i cal afegir que dues persones no van poder donar sang per prescripció mèdica, és el que tècnicament es coneix com a “oferiments”.

Sílvia Delgado, tècnica del Banc de Sang i Teixits, ha subratllat que fins l’any passat  s’establia com a edat límit del donant els 65 anys, però  el pas dels anys i les millors condicions de salut en què, en termes generals, es troben les persones arriben als 65 anys, han permès que l’edat dels donants es pugui allargar des d’ara fins els 70 anys.

En aquesta campanya d’estiu hi ha un canvi d’ubicació. La unitat mòbil mèdica està a l’avinguda Montevideo, 40, al hall de l’Escola Pérez Sala. Cal sang de tots els grups.