La Burriac Atac tanca les inscripcions i obre llista d’espera


Dissabte 4 de setembre se celebrarà la Burriac Atac la cursa nocturna de referència tot el país i l‘esdeveniment esportiu de l’any a Vilassar de Mar.

Es tracta d’una cursa molt esperada cada any, atès que a més ser nocturna, té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre el nivell del mar però amb més de la meitat del seu recorregut per corriols de muntanya. El seu final a la sorra de la platja.

Aquest passat dimarts 15 de juny es van obrir les inscripcions i al final de la jornada es van tancar, ja que es van omplir totes les places disponibles, que són menys que en anys anteriors, en concret 300, degut a les mesures de restricció d’aforament a causa de l’actual context de pandèmia de coronavirus en què ens trobem.

Jordi Lladó, director de la cursa, ens ha explicat que han obert una llista d’espera. L’entitat espera que, si les mesures legislatives anticovid 19 ho permetessin més endavant, es pugui ampliar el número de participants.

El recorregut és el mateix que el de l’edició de fa dos anys. L’extensió és de 19’3 quilòmetres.L’entitat està portant a terme “El repte” activitat per a preparar-se per a la Burriac Atac, aquest any en format virtual.

Una part imprescindible d’aquest cursa, a part de l’organització, són els voluntaris i voluntàries que es distribueixen en diferents parts del recorregut amb diferents tasques sempre d’ajuda als corredors i corredores.

La cursa compta amb el suport dels consistoris de Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Cabrils.