La Burriac Atac celebra el seu desè aniversari amb 750 participants

La cursa de muntanya nocturna Burriac Atac està d’aniversari. Enguany es compleixen 10 anys de la primera edició i 750 corredors i corredores celebraran aquesta efemèride fent la cursa que compta amb 21,9 Km amb 2.344 metres de desnivell acumulat. La prova, que començarà a les 21.30 h, està organitzada pel Centre Excursionista de Vilassar de Mar i compta amb el suport dels ajuntaments de Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Cabrils.

El traçat d’aquest any serà similar al d’edicions anteriors, però s’ha ampliat el quilometratge i el desnivell acumulat per donar-hi més vistositat i perquè les persones participants descobreixin nous corriols. La cursa manté vives les particularitats que la fan ser tan especial arreu de Catalunya: sortida i arribada a nivell del mar, però amb més de la meitat del seu recorregut per corriols de muntanya. A més, és un del pocs dies de l’any en què es pot contemplar el castell de Burriac il·luminat, punt on s’oferirà xocolata desfeta a totes aquelles persones que pugin al castell per animar als atletes.

En aquesta desena edició es torna a repetir la iniciativa solidària “Vine amb un pa sota el braç”, que pretén recollir aliments per al Banc d’Aliments de Càritas. Totes aquelles persones que portin aliments per al banc o bé 5 euros solidaris seran obsequiades amb una fotografia de la cursa. A més, els organitzadors també destinaran tots els beneficis obtinguts de la Marrec Atac -cursa no competitiva per a infants de 0 a 14 anys que es disputarà el mateix dissabte per la tarda pels carrers urbans de Vilassar de Mar- al Banc d’Aliments de Càritas. Les inscripcions es tancaran als 500 nens i nenes apuntats.