La Biblioteca Municipal Ernest Lluch de Vilassar de Mar rep el premi ‘María Moliner’ per la seva tasca de foment a la lectura

La Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín de Vilassar de Mar ha estat guardonada pel seu projecte B.E.LL. (La Biblioteca t’Engresca a Llegir) amb el premi ‘María Moliner’ que el Ministeri de Cultura i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies atorguen als millors projectes d’animació a la lectura en municipis de menys de 50.000 habitants. El premi, que consisteix en un lot de 200 llibres infantils i juvenils, reconeix l’esforç que la Biblioteca Municipal de Vilassar de Mar fa per fomentar la lectura, sobretot entre els més joves.

El projecte B.E.LL. es va iniciar al febrer del 2011 amb la finalitat d’estimular l’hàbit lector i encomanar la passió per la lectura als més petits. El projecte està format per un ampli ventall d’activitats: els clubs de lectura ‘Nosaltres també llegim!’ (per nens i nenes d’entre 6 i 8 anys), i ‘Galectors’ (de 9 a 12 anys), que compten actualment amb més de trenta participants; el programa ‘Nascuts per llegir’; hores del conte; tallers; xerrades; trobades amb autors; recomanacions; jocs i moltes activitats més que periòdicament s’organitzen a la biblioteca per aconseguir que els infants de Vilassar de Mar s’enamorin dels llibres.

Leave a Reply