La Biblioteca acull l’exposició Objectius de Desenvolupament Sostenible

Des d’aquest dijous i fins el 7 de juny la Biblioteca de Vilassar de Mar acull l’exposició Objectius de Desenvolupament Sostenible. Dissenyada per l’Associació per a les Nacions Unides a Catalunya, la mostra presenta 17 objectius a assolir per millorar la vida de les persones, visquin en el lloc del món que visquin.

Els 17 punts, cal subratllar-ho, van ser acordats per tots els líders mundials el setembre de l’any 2015. La Biblioteca de Vilassar de Mar se centra en quatre dels objectius fixats per les Nacions Unides.

  • Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tothom;
  • Igualtat de gènere: aconseguir la igualtat de gènere a través de l’enfortiment de dones adultes i joves;
  • Incentivar el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball decent/digne per a tothom;
  • Promoure societats pacífiques i inclusives per al desenvolupament sostenible, facilitar l’accés a la justícia per a tots i crear institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells.

Fins el 7 de juny, els alumnes de les diferents escoles de Vilassar de Mar poden gaudir de visites guiades amb narracions de diferents contes vinculats a l’exposició Objectius de Desenvolupament Sostenible i participar en el taller L’impacte ecològic d’internet.