La Banda del Rayo descarrega, aquest diumenge, a BardeMar

Aquest diumenge, a partir de les 9 de la nit, BardeMar presenta un autèntic plat fort. Serà, sens dubte, un dels millors concerts de la temporada. Aterren Ricardo Marín i la Banda del Rayo que seran a Vilassar de Mar just l’endemà del concert de final de la gira que han fet amb el gran Manolo García i que s’haurà celebrat al Sant Jordi de Barcelona, i que aquest matí ha estat entrevistat al “Parlant de tot“.

Ricardo Marín (guitarra, veu i director musical de la Gira la Geometria del Rayo de Manolo García), explica que a BardeMar es podrà veure un recital de molt nivell. Presentaran el disc en directe i un munt de versions marca de la casa. Una cita, la de Vilassar de Mar, en la qual hi haurà convidats sorpresa. Ricardo Marín ens en desvetlla uns quants: Ivette Nadal, els barcelonins Canal 69 o Marditas Versiones.

Bardemar acollirà una veritable festa després que aquests monstres hagin posat punt i final, aquest dissabte, a la gira al Palau Sant Jordi de Barcelona. Un comiat en el qual s’hauran agrupat dues grans bandes dalt de l’escenari: l’americana i la que lidera Ricardo Marín. Ell, ja tot un veterà, és una bèstia amb anys  de música a les seves esquenes. Amb sis anys ja era dalt de l’escenari. Va néixer entre guitarres, amplis i cables.

Ricardo Marín segueix acumulant quilòmetres musicals. Acaba d’enregistrar, amb Anna Belen, l’especial de la Nit de Nadal per a una de les televisions estatals. Canvi de maleta i proa cap a Bardemar. El preu de les entrades és de 8 euros pels socis de la sala i per aquells que la comprin de manera anticipada tant a la pròpia sala de Vilassar de Mar com a la Llibreria Index, a Eladio Televisió o a la Copisteria. El preu per al públic en general és de 10 euros.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.