La 3ª Trobada del Consell d’Infants ha tractat sobre com fer el poble més inclusiu

 

Contribuir a fer un Vilassar de Mar més inclusiu va ser el tema al voltant del qual es va desenvolupar l’11 de gener la tercera trobada del Consell d’Infants de Vilassar de Mar d’aquest curs.

En van parlar els 20 infants de 5è i 6è de primària de les escoles, del Tucutuc i l’AE Atzavara que hi van participar, tot tenint molt present que l’Ajuntament tindrà en compte la seva mirada i les seves opinions a l’hora de treballar perquè el nostre poble sigui cada vegada més inclusiu.

Durant la trobada, Carla Viñals, alumna de l’escola Pérez Sala i membre de l’Assemblea de l’escola, va explicar l’experiència de treball del curs passat i va fer propostes per fer més inclusius els parcs de Vilassar de Mar. El Consell també va poder conèixer les experiències que han tingut a l’Escola del Mar i a l’escola Vaixell Burriac.

Després, els infants van compartir les seves conclusions sobre la situació de la inclusió a Vilassar de Mar i van acordar que cal pensar més enllà de l’accessibilitat dels parcs i aspirar a tenir un poble per a totes les edats i condicions.

La segona part de la trobada es va dedicar a marcar les diferents rutes que faran al poble els membres del Consell d’Infants al febrer per analitzar la situació sobre el terreny i poder fer propostes de millora. Serà el dia 9, data de la pròxima trobada del Consell.