Kristina Nordlöf instal·larà una botiga pop-up dedicada a dones extraordinàries el 2 i 3 de març

Amb el 8 de març, Dia de la Dona, a la cantonada, què millor que fer un homenatge a les grans dones de la història, massa soterrades, sovint, i que han fet grans coses en un munt de camps i que desconeixem. Ens hi podem acostar d’una manera diferent. A base de tèxtils naturals, acolorits, i amb influències nòrdiques.

La sueca Kristina Nordlöf obrirà, el cap de setmana del dissabte 2 i diumenge 3 de març, a Vilassar de Mar el que es coneix com un pop-up, una botiga efímera, al número 20 del carrer de Montserrat.

La Kristina és una dissenyadora tèxtil, que aposta per crear col·leccions que ens conviden a la reflexió, sempre amb el màxim respecte a la natura.

Va créixer envoltada de la natura del nord, circumstància que va determinar la seva manera d’entendre el món i respectar la Terra.

Tria fibres naturals i tots els teixits estan impresos amb tècniques d’impressió certificades. Els seus dissenys traspuen la riquesa de colors de les primaveres nòrdiques, plens de simbolismes propis de les cultures arrelades a la natura. Tot el que dissenya, intenta que sigui el més sostenible possible.

Té la seva marca pròpia; s’havia dedicat al disseny gràfic i digital en els últims anys

I destaca l’estampat Judy, que destaca totes les dones de la història que no coneixem, un homenatge, doncs, a aquelles grans dones de la història que han passat massa desapercebudes, que és fruit d’anys d’investigació.

I és que, precisament, el seu estampat Judy, icònic avui en dia, el vol dedicar a Judy Chicago, una artista que als anys 70 va crear un sopar-performance amb les grans dones de la història.

Uns dissenys tèxtils amb per redescobrir, per empoderar i per fer reflexionar. Estampats valents i molt color

En el seu disseny, hi ha molt de colorit, que igual sorprèn una mica, li agraden els estampats una mica valents.

La dissenyadora sueca porta molts anys afincada a Catalunya, treballa per reduir la petjada climàtica al màxim. Amb fibres naturals i amb impressions certificades.

A la pop-up hi haurà, ha dit Nordölf, a més de peces de roba, “també fulars i coses per a la casa, tot fet amb estampats”.

Tots els dissenys de Kristina Nordlöf els pots trobar al seu web, al seu espai expositiu del barceloní carrer Peu de la Creu, 24.