Junts per Vilassar i Estimem Vilassar de Mar, nova coalició per a les properes eleccions municipals

 

Matrimoni constructiu, així ho podríem definir. Junts Estimem Vilassar de Mar podria ser el nom, la marca, de la nova coalició sorgida de cara a les eleccions municipals del proper diumenge 28 de maig de 2023. Ajuntaran esforços i interessos de cara a la comunitat, Junts per Vilassar i Estimem Vilassar de Mar. Ara per ara, no volen parlar de noms, ni de llistes. Han explicat que els toca pencar per acabar de greixar els dos programes electorals, que tenen molts punts en comú.

Hem donat veu a Laura Martínez i a Alfons Núñez, a l’espai “Crònica”

Laura Martínez, cap de llista de Junts per Vilassar, ha explicat que és moment de parlar de projecte. Ni de noms, ni de llistes, sinó de model de poble i de govern que volen per a Vilassar de Mar. Martínez destaca que els eixos programàtics tant de Junts Vilassar com d’Estimem Vilassar de Mar van molt de la mà. Ara, els dos equips hauran de perfilar el programa electoral definitiu i posar-ho en negre sobre blanc. Ha subratllat que volen un govern que escolti la gent i atengui les seves necessitats d’una manera àgil i eficaç. Ha afegit que volen un poble més net, més cuidat, amb voreres i carrers pels que es pugui transitar, que la jardineria estigui cuidada, que es cuidi la prosperitat i l’activitat econòmica de la nostra localitat, que es tingui cura de les persones i que es cuidi de l’educació i l’activitat esportiva, entre altres qüestions. Una entesa tranquil·la. Sempre és millor sumar, assegura Martínez, que ha manifestat que han estat en converses amb Alfons Núñez, han anat trobant les coincidències i han decidit sumar esforços.

Alfons Núñez, líder de la plataforma Estimem Vilassar , ha explicat que les propostes a les quals han arribat han estat fruit de moltes converses i reunions amb vilassarencs i vilassarenques de molts àmbits diferents. Amb Junts per Vilassar, remarca, la sintonia es va fer evident des del primer dia, ja que tenen la mateixa visió de Vilassar de Mar i ha destacat que el millor era unir sinergies. Núñez detalla els seus eixos: volen un Vilassar més net, verd i cuidat, més accessible, que es promogui l’activitat econòmica local, la cultura i que es faciliti l’activitat esportiva, entre altres qüestions.

La nova coalició farà un bateig, un tastet, el proper diumenge 27 de novembre amb carpa conjunta al carrer de Sant Joan, just al davant de l’Hotel d’Entitats; faran un cafè amb les persones que passin per allà i vulguin exposar les seves inquietuds i suggeriments respecte al que volen per a Vilassar de Mar.

Així doncs, les maquinàries de la nova coalició treuen fum amb vista al 28 de maig de 2023.

Aquí podeu veure la nota de premsa