Junts Estimem VdM ha presentat la seva candidatura

Divendres passat, als jardins de Can Bisa, Junts Estimem Vilassar presentava la llista electoral de cara a les eleccions del 28 de maig. És a dir, les persones que escortaran la candidata Laura Martínez.Un acte del qual la cap de llista en va quedar més que contenta. Molt suport i molt escalf per part de les persones que, segons Martínez, volen el canvi que ella creu que Vilassar de Mar necessita, i que, ha destacat,  s’estimen el nostre poble.

Martínez ha subratllat que els jardins de Can Bisa estaven de gom a gom i ha fet un balanç molt satisfactori de com va anar.La cap de llista ens adjectiva les persones que formen part de la seva candidatura: persones honestes, treballadores, preparades, amb molta il·lusió, molt plural i diversa i que… estimen Vilassar de Mar. Barreja d’experiència i joventut.

Laura Martínez Portell és la número 1 de la formació. Ha explicat que li segueixen en la llista Alfons Núñez Jacas, Núria Pera Maltas, Jordi Pallés i Adrià Saborit. És clar, el número 21, lloc d’honor: l’han reservat per a Maria Roser Moré, que va ser professora durant molts anys.

L’acte va comptar, també, amb la presència de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, que viu al nostre poble, i que va donar tot el seu suport a Laura Martínez.A banda de la presentació oficial de noms i cares, Martínez va insistir que Junts Estimem Vilassar no només pensa en els propers 4 anys sinó que el full de ruta que han dissenyat va molt més enllà.

Promet, doncs, consens i enteses per afavorir el bé comú que, per a ella, és Vilassar de Mar.Ha explicat que les grans infraestructures s’han de dibuixar des de ja,  i s‘han de pactar amb les forces polítiques i ha afegit que  no volen governar d’esquena a la resta de forces polítiques ni d’esquena a la població