Judith Neddermann guanya el premi Butaca a la Millor Composició Musical per ‘Canto jo i la muntanya balla’

“Visca el Maresme lliure i tropical”. Amb aquestes paraules, la vilassarenca Judith Neddermann agraïa, aquest passat dilluns al vespre al Monumental de Mataró, el premi Butaca a la Millor Composició Musical ‘Canto per jo i la muntanya balla’. Neddermann, doncs, guanya aquest prestigiós guardó de l’escena catalana, que atorga el públic. Curiosament, el primer cop que composava música per a teatre. ‘Canto i jo la muntanya balla’ ha estat la gran guanyadora de la nit amb 8 premis; just als que estaven nominats.

La vilassarenca Judith Neddermann ha volgut agrair i compartir el Butaca amb la Amaia Miranda que, com ha dit en rebre el Butaca, “ha fet brotar les meves composicions amb els arranjaments de guitarra i totes les idees que ha aportat”.

 “Gràcies infinites a Guillem Albà i Joan Arqué per confiar en mi i a tot l’equip per ensenyar-me tantes coses”. Judith Neddermann

“Canto jo i la muntanya balla” és una història que ens acosta a la duresa de la vida de muntanya a través de la mirada d’una família, víctima de la imprevisibilitat de la natura i els seus misteris. Una faula on parlen tots els éssers -fins i tot la mateixa muntanya-, que barreja els mites i la crua realitat, vius i morts. Una adaptació del llibre d’Irene Solà. Un conte etern i contemporani amb la música de fons i en directe composada per Judit Nedderman.

La cantant vilassarenca ha volgut agrair, ja amb el Butaca a la butxaca, l’oportunitat de descobrir “tot aquest món del teatre”.

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.