Judit Neddermann guanya el premi a millor lletra en català per “No volem més cops”

La cantant vilassarenca Judit Nenndermann ha guanyat el Premi Cerverí amb la seva cançó No volem més cops, que forma part del seu darrer treball Nua. El tema sobre la brutalitat policial el dia del referèndum del passat 1 d’octubre de 2017 ha estat distingida com a millor lletra en català de la temporada.

La vilassarenca ha rebut el guardó, aquest dijous a la nit, durant la gala dels premis Prudenci Bertrana. El premi, organitzat per la propia Fundació Prudenci Bertrana, Catalunya Ràdio, iCat.cat i Enderrock, s’atorga per votació popular a través del web de Catalunya Ràdio. El període per escollir la millor lletra va estar obert des del 23 de juliol fins al passat 14 de setembre. Neddermann n’ha quedat vencedora amb el 55,7% dels vots del públic, més del doble que el segon finalista.

Amb aquest resultat, el jurat del premi, integrat pels periodistes musicals de prestigi, ha determinat per unanimitat la victòria de No volem més cops. Neddermann s’afegeix a un palmarès en el qual destaquen noms consagrats del panorama musical del nostre país com Gerard Quintana, Blaumut, Els Pets, Sau, Lluis Llach o Els Amics de les Arts. La cantant vilassarenca actúa, aquest divendres a la nit, en el marc del Festival Ulisses a Premià de Dalt. A partir de les 10 de la nit, a la plaça de la Fàbrica.

Pots escoltar l’entrevista d’aquest matí al “Parlant de tot” aquí.