Judit Neddermann presenta Nua el 9 de juny a Can Bisa

Judit Neddermann juga a casa. En el marc dels actes de presentació del seu tercer treball, Nua, la cantant vilassarenca ha volgut passar pels nostres estudis. Ens explica què significa aquest disc acabat de sortir del forn, què hi podem trobar i com se sent davant una gira ja pactada de més de 40 concerts. Uns dels que més il.lusió li fa és el que donarà a Can Bisa el proper 9 de juny. Judit Neddermann interpreta, en directe, la cançó No volem més cops corresponent al seu Nua.

Si és el mes de març, la Judit Neddermann treu treball nou. Ens assegura que és fruit de la casualitat, però tots els seus discos els ha tret a les portes de la primavera. Com sempre, també, marxa per buscar la inspiració lluny de Barcelona. En aquest cas, cap a la Riera de Gaià per gestar aquest Nua. Un disc femení i íntim. En la seva línia. Aquest però, és més valent. Amb Nua ha perdut la por.

Un disc en el qual la cantant de Vilassar de Mar hi ha posat tota la seva ànima. Està més que contenta de la feina feta, del resultat i de l’equip que l’ha embolcallada. A Nua hi trobem una Judit molt compromesa. També en el tema polític. La cançó No volem més cops està inspirada en els fets de l’1 d’octubre i la repressió policial. I és que la Judit artista tenia ganes d’expressar la indignació que sentia la Judit persona. Sense amagar el cap sota l’ala. Amb tot, vol subratllar, però, que, a Madrid, l’han tractada “super ”.

Ara és el moment de girar. De presentar-se Nua en concerts. Amb una agenda atapeïda. Més de 40 bolos ja lligats i ben lligats. Girona, Manresa, Mallorca, Barcelona i el proper 9 de juny a Can Bisa….

Ja podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.