Judit Neddermann crea el Festival de Música Floral, que es fa del 20 al 22 de maig

La cantant vilassarenca Judit Neddermann ha parit el Festival de Música Floral, que se celebra del divendres 20 al diumenge 22 de maig, tant a Vilassar de Mar com a Vilassar de Dalt. Presenta un cartell d’autèntic luxe conformat per dones d’alta qualitat musical:  Rita Payès, Núria Graham , Clara Peya, Clara Aguilar i el quartet vocal Seasons protagonitzen la primera edició d’aquesta cita. Les entrades ja estan a la venda.

Nedderman, il·lusionada, explica que porta temps gestant aquest festival, conjuntament amb Martí Sant Climent. El dos tenien la voluntat d’ajuntar dos municipis com el nostre i Vilassar de Dalt, agermanats per la flor. D’aquí el nom del Festival. “I teníem ganes també de posar un cartell amb la majoria de propostes liderades per dones, que fa molta falta,” afegeix la Judit.

Exactament. Un cartell amb un marcat caràcter femení. “Estem molt acostumats a veure cartells on la majoria de propostes són homes i teníem ganes de revertir això i de normalitzar-ho,” explica la Judit. “Totes són propostes que ens encanten, de molta qualitat musical i que, per nosaltres, és un orgull tenir-les a totes juntes agrupades en un mateix cartell.”

El Festival Floral acollirà els concerts de Núria Graham i Clara Aguilar el divendres 20 de maig a la Torre d’en Nadal, de Rita Payès i Elisabet Roma el dissabte 21 de maig als Jardins de Can Rafart de Vilassar de Dalt, i, finalment,  Clara Peya el diumnege 22 de maig al Teatre La Massa (també de Vilassar de Dalt). També podrem gaudir d’un concert vermut a càrrec del quartet vocal Seasons el mateix diumenge 22 de maig als Jardins de Can Banús (de Vilassar de Dalt).

Les entrades es poden comprar aquí.

El certamen inclou dissabte 21 de maig a les 11 del matí la xerrada feminista “Operació bikini” a càrrec de Júlia Barceló a la Sala Carrau (l’entrada és gratuïta) i una ruta històrica per Vilassar de Dalt diumenge 22 de maig a les 11 del matí

Al marge de la presentació d’aquest Floral, no ens podem estar de preguntar-li a la Judit Neddermann pel seu senzill, Velas, fet amb col·laboració amb el cantant canari Pedro Guerra. “Estic molt contenta amb el llançament d’aquest single. Està funcionant superbé: a la gent li agrada molt,” ens diu. “Compondre i veure que la resposta és així de positiva em fa molt feliç i em fa sentir molt afortunada.”

Així doncs, una cita imprescindible per a aquest mes de maig. El mes de les flors. El mes Floral.