Judit Neddermann, ämbitum i els combos de l’Aula, estrelles del Dia de la Música

Judit Neddermann, ämbitum i l’Aula de Música de Vilassar de Mar seran els grans protagonistes del cap de setmana al nostre municipi. I és que l’Ajuntament es bolca amb els actes de celebració del Dia Internacional de la Música. Neddermann, plat fort, actua  aquest dissabte, a les 22:00 h, a la plaça del Círcol on presentarà, a casa seva, el seu tercer treball: Nua.

Amb Nua, la cantant vilassarenca no oblida les pinzellades intimistes marca de la casa. Judit Neddermann, però, fa un pas endavant. Es mostra tal com és, diu, i sense por. Tindrem, doncs, l’oportunitat d’escoltar, entre d’altres, la cançó No volem més cops. Un tema que la de Vilassar de Mar va escriure arran dels fets del passat referèndum de l’1 d’octubre.

Abans i el mateix dissabte, cercavila a càrrec d’ämbitum que anirà de la Plaça Picasso a la plaça del Círcol. Uri Soler, responsable de SolRe Percussió, explica que la seva aposta musical i coreogràfica és diferent a la de la majoria d’altres formacions de batucades: la seva aposta són ritmes urbans.

El menú per a diumenge és, com a mínim, atractiu. Serà per la tarda. Sobre dos quarts set al pati de l’Aula de Música. Un programa exhaustiu de combos en el qual podrem veure les actuacions d’aquesta escola que aglutina uns 200 alumnes i mou 300 persones sumant-hi bandes i professors.