Judit Neddermann actua avui al festival Nits d’Estiu a Calella (NEC)

Com cada divendres a la nit i fins finals d’agost, Calella ha programat un espectacle dins el festival de Nits d’Estiu a Calella (NEC) 2015. Les actuacions es porten a terme en els llocs més emblemàtics de Calella com són: el Pati del Museu Arxiu, el Pati de la Biblioteca, Espai Mercat, Pati Escola Pia, la Platja Gran o al Far de Calella. En aquesta última actua avui a les 22h la cantant vilassarenca Judit Neddermann amb el seu quintet presentant el seu disc “Tot el que he vist”.

judit neddermann

Després de col·laborar amb nombrosos projectes i grups musicals del panorama musical català del moment i guanyar diversos premis importants del país, la cantant presenta el seu primer disc en solitari en el que s’estrena com a autora de cançons. L’àlbum ofereix un recull de vivències enriquit per adaptacions de textos de Joan Sales, Miquel Martí i Pol i Anna Tobias.

Les entrades anticipades es poden adquirir al Museu Arxiu (c/ Escoles Pies, 36), de dimarts a dissabte, des de les 18.00 a les 21.00 h, i diumenges i festius, des de les 11.00 a les 14.00 h. També es podran comprar el mateix dia a les taquilles, dues hores abans de l’inici de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.

En cas de pluja l’espectacle es realitzarà a la Fàbrica Llobet-Guri.

Leave a Reply