Judit Neddermann, participa en la versió de “Mediterráneo” en recolzament dels refugiats

La cantant vilassarenca Judit Neddermann ha participat, juntament amb altres artistes, en l’enregistrament d’una nova versió de “Mediterráneo” de Joan Manuel Serrat. La gravació va tenir lloc dimecres de la passada setmana als estudis Medusa de Barcelona i es va realitzar per al Gran Concert de les Persones Refugiades, que tindrà lloc el 11 de febrer al Palau de Sant Jordi de Barcelona.

A més del mateix Joan Manuel Serrat i de Judit Neddermann, hi van participar Manolo García, Estopa, Els Amics de les Arts, Pablo López, Antonio Orozco, Gossos, Marina Rossell, Elèctrica Dharma, Joana Serrat, Sidonie, Santi Balmes, Jofre Bardagí, Gemma Humet, Shuarma (la veu de la formació “Elefantes”), Ismael Serrano i Manu Guix.

Les entrades per al concert, en què participarà una cinquantena d’artistes, són a la venda a través de la pàgina web www.casanostracasavostra.cat i tots els beneficis es destinaran a les organitzacions que treballen en migració i refugi. La iniciativa compta amb la producció de Primavera Sound i la participació de Canet Rock i Clippers i forma part de la campanya “Catalunya per l’acollida”.