Judit i Meritxell Neddermann, doblement nominades als premis Enderrock 2020

Judith Nedderman, Oques Grasses o Rosalia són alguns dels nominats als Premis Enderrock 2020. La cantat de Vilassar de Mar és finalista en dues categories. Opta a Millor Disc Folk i a Millor cançó Folk de 2019.

En l’apartat de Millor disc de Folk competeix amb el treball Present, cantat a dues veus, fent parella amb la seva germana Meritxell Neddermann. Les dues vilassarenques se les hauran, en aquesta categoria, amb el Praxinoscopi de Criatures i amb el Viatge a Buda de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

També opten al premi a Millor Cançó Folk. En aquest cas, la candidatura que presenten les germanes vilassarenques és el Prec de Nadal. Les dues cançons que competiran amb Judit i Meritxell Neddermann són La confraria del menhir, del Pony Pisador i Canta l’illa de Buda de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Els guanyadors de cada guardó es faran públics el dijous 5 de març en la gran gala dels Premis de la Música Catalana que se celebrarà a l’Auditori de Girona. Un espectacle que, en la seva 32ena edició i per primer cop, es transmetrà en directe en una coproducció entre TV3 i La Xarxa. Els nominats a cada premi, recordem-ho, ho són gràcies a les votacions del públic.

Cal recordar que Judit Neddermann ja va guanyar el premi Enderrock 2016 en la categoria de Millor cançó d’autor per Mireia, inclòs en el segon àlbum de la Vilassarenca que portava per títol Un segon.