Juan Luís Valverde, alcaldable de Ciutadans: “Farem 800 pisos socials al Barato”

 

Aquest dissabte, a la 1 del migdia, a la Plaça del Barato es presenta, oficialment, Juan Luis Valverde com a cap de llista de Ciutadans de cara a les properes eleccions municipals. Ho farà abrigat per la presència del líder de la formació taronja, Carlos Carrizosa.

Hem conegut Valverde en profunditat. Per què es presenta, quins són els seus objectius i què en pensa de la crisi oberta del seu partit.Ens ho ha explicat avui en una entrevista realitzada a l’espai “Parlant de tot”, presentat per Jaume Cabot.

Admet no conèixer, encara la realitat de Vilassar de Mar. Això sí, dos grans eixos. Potenciar el fons marítim i crear, diu, “entre 800 i 1000 pisos socials”.

Ha explicat que néixer a Granada i va estudiar Farmàcia i Biològiques, va fer oposicions i és el més gran de nou germans. Va  a viure a Catalunya per temes laborals el 1985.

Ja jubilat, admet que el va seduir l’essència de Ciutadans i el seu caràcter liberal.En els darrers comicis, es va presentar a Vilassar de Dalt per la formació taronja. Només un vot el va apartar de ser regidor.Viu a Vilassar de Dalt i aterra políticament al nostre municipi. Ell va, diu, on l’envia la cúpula del partit i està encantat d’estar al nostre poble.

Entrem en matèria. El Front marítim de Vilassar de Mar és el seu gran cavall de batalla. Vol donar-li valor al front marítim.També està decidit, confessa Valverde, a salvar el Palomares. De la manera que sigui. Paraula de partit. El Palomares, ha dit, forma part de l’essència del poble.

Altres línies del seu programa. Construir entre 800 i mil habitatges socials.Però, és clar, on els posaríem si no hi ha sòl? Al Barato, ha manifestat. Terrenys, però, que s’haurien de requalificar.

També ha parlat de la crisi en el si de Ciutadans i ha explicat que a ell, personalment, no li ha afectat.

Confia no només a mantenir els dos regidors després de les municipals del 28 de maig, sinó augmentar, fins i tot, aquesta xifra.

A ell no el preocupa el desconeixement que, a hores d’ara, té de Vilassar de Mar. Ha assegurat que posa a disposició del cens electoral del nostre municipi la seva capacitat en la gestió administrativa per gestionar punts  importantíssims, entre els quals, ha dit, hi ha punts socials i d’infraestructures.

(Redacció: Joan Escofet)