Juan Díaz s’incorpora a la candidatura del PSC

Els camins de Juan Díaz -fins fa poques setmanes número 1 de Ciutadans a l’Ajuntament de Vilassar de Mar i actualment regidor no adscrit- i el Partit dels Socialistes de Catalunya s’han trobat. Una deriva lògica, diu ell. S’incorpora, en qualitat d’afiliat a la formació de la rosa, com a número 5 a la llista lectoral que, sota el comandament d’Isaac Garcia Oses, presenta el PSC a les properes municipals del 28 de maig.

Díaz recorda que ell ja fa temps que experimentava un allunyament amb Ciutadans. Ha estat un procés progressiu, en el qual  s’ha anat desvinculant, ha dit, de la manera d’entendre la realitat de Catalunya, de Ciutadans.

Per a ell, el seu desembarcament a la formació de la rosa no és res més que la culminació d’un procés natural.Tenia moltes ganes de seguir treballant per a Vilassar de Mar i assegura que se sent molt còmode amb les directrius que hi ha sota les sigles del PSC, de Vilassar de Mar.

Experiència infinita a les seves esquenes. Tot un bagatge municipal que posa a disposició de la candidatura socialista. Ha explicat que el  que vol és treballar i ajudar en el que estigui en les seves mans.

Juan Díaz és un actiu en la política municipal de Vilassar de Mar. Admet haver rebut cants de sirenes d’altres formacions polítiques.Ha tingut propostes d’altres partits però no s’hi sentia identificat amb aquestes altres formacions. Ha afegit que està on vol estar i que està molt satisfet de la seva incorporació a la candidatura del PSC.

Assegura Juan Díaz que ell no ha perdut la il·lusió de seguir treballant per a Vilassar de Mar. Ja tenia coll avall -coses de la responsabilitat- seguir com a regidor no adscrit al peu del canó fins al darrer moment.

El PSC ha estat, però, un trampolí. Ja tenia mig decidit seguir les eleccions municipals del proper 28 de maig com un veí més del nostre poble. Seguir-les per Vilassar Ràdio i ara, vés per on, ho farà a peu d’urna.  Com a número 5 del PSC amb estreta col·laboració amb el cap de llista, Isaac Garcia-Oses, amb qui, confessa, hi ha moltes afinitats.

Consulteu el comunicat que Juan Díaz ha fet arribar a Vilassar Ràdio, aquí:

(Redaccíó: Joan Escofet)