Juan Díaz (C’s) : “La pandèmia ha estat molt complicada, però ja és hora de recuperar el rumb polític”

Si vostè fos, ara mateix, alcalde de Vilassar de Mar, quines mesures implementaria de manera immediata? Aquesta ha estat una de les preguntes que ha contestat, avui, el líder de Ciutadans del nostre municipi, Juan Díaz, en la roda d’entrevistes que s’aniran fent, a l’espai “Parlant de tot” a tots els portaveus de les diferents formacions polítiques amb representació municipal, amb la voluntat de substituir la nostra tertúlia política que encara no podem realitzar, als nostres estudis, per les condicions de pandèmia.

Estem, en principi, a un any i mig de les properes eleccions municipals que s’haurien de celebrar el mes de maig de 2023. Bon moment, doncs, per fer un balanç de la feina feta per l’actual govern i començar a dissenyar el que s’espera.

Díaz admet que la pandèmia ha estat un moment complicat per a totes les administracions; però recorda que ja comença a ser hora de recuperar el rumb. Segons ell, el nostre consistori va a pas molt lent i considera que no aporten polítiques de transformació perquè Vilassar de Mar canviï

Com a exemple d’aquesta manera d’encallar-se, posa l’exemple de la polèmica dels vestidors del Pavelló Paco Martin, que “encara estan tancats“. I és que el líder vilassarenc de la formació taronja creu que aquest és un exemple més. De molts altres, segons ell.

Díaz anima a deixar-se d’excuses i a pensar en noves mesures

Per tant, li hem preguntat Juan Díaz què faria si, ara fos alcalde, de cara al darrer any i mig que resta de legislatura. Ens parla de no apujar l’IBI, de protegir el nostre litoral i de polítiques de benestar per a vilassarencs i vilassarenques. Destaca que hi ha molta feina per fer. Aposta, per exemple, pel seu Pla d’Inclusió en els Parcs Infantils de Vilassar de Mar.

Evidentment, no podem deixar marxar Juan Díaz sense preguntar-li per la sensació, que es veu a les xarxes socials, de carrers bruts i deixats. Per a ell, el gran problema és que qui presta el servei, URBASER, està sense contracte des de 2019.

Amb Díaz també hem repassat la gestió cultural a Vilassar de Mar. En aquest sentit, ha denunciat la poca informació, diu, que ha brindat a l’oposició el govern municipal respecte a la instal·lació temporal que ha de substituir l’Ateneu que ha quedat obsolet i està tancat.

Finalment, volem saber què és la plataforma Sempre Vilassar/Siempre Vilassar que ha aparegut a les xarxes socials sota el seu paraigües personal. De moment, descarta que Sempre Vilassar/siempre Vilassar sigui una possible nova marca electoral amb què ell es presenti a les municipals del maig de 2023. El que sí que queda clar és que ell, es presentarà.