Jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme 2014

lateral_recomanem_tomaquet2014Fins al 31 d’agost es duen a terme les jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme amb l’adhesió de 16 pobles de la comarca. Per part de Vilassar de Mar participa l’establiment can Pocurull (C. Sant Joan, 30) amb plats per emportar com les botifarres crues farcides de tomàquets del Maresme i formatge urgèlia o les hamburgueses de vedella i porc amb tomàquets del Maresme, olives negres i ceba.

En les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme hi col·laboren restaurants i productors de tota la comarca, amb propostes de plats elaborats amb els tomàquets del Maresme (varietats pometa i de Montserrat) com a protagonista, que participen en el projecte Productes de la terra, i el seu contacte per facilitar-ne la compra, a més d’una recepta fresca per degustar-los a casa.

Els municipis participants a les jornades són: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Mataró, Òrrius, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.