Jornades de portes obertes al nou aparcament de la plaça Vicenç Casanovas

Des de dilluns 26 d’abril està obert al públic l’aparcament de la plaça Vicenç Casanovas. Per donar-lo a conèixer s’han organitzat des del 26 d’abril i fins al 9 de maig unes jornades de portes obertes, període durant el qual es pot estacionar de forma gratuïta a la primera planta, corresponent a les 72 places d’aparcament de rotació. Atenent la petició dels restauradors de la zona, l’Ajuntament ha allargat l’horari d’entrada de vehicles a l’aparcament que es podrà fer fins a les dotze de la nit. D’aquesta manera l’horari d’entrada de vehicles és de 8 del matí a 12 de la nit i no hi ha límit horari de sortida.

“A Vilassar de Mar arribar, aparcar i moldre”, aquest és el lema de la campanya per donar a conèixer aquest nou aparcament que consta de 216 places, distribuïdes en tres plantes, una de rotació (la planta -1) i les altres dues (planta -2 i -3) de concessió administrativa durant un període de 50 anys.

Pel que fa a les places de rotació, hi haurà la possibilitat de fer abonaments mensuals, i mitjançant un conveni amb Vilassar Comerç, els seus clients disposaran d’avantatges a l’hora d’abonar la quota d’aparcament. Pel que fa a les places de concessió administrativa a 50 anys, les persones interessades a adquirir-ne alguna s’han d’adreçar a l’oficina de la Societat Municipal, que es troba a la plaça de l’Ajuntament, núm. 1.

Des de l’Ajuntament es convida a tothom a conèixer i fer ús de les noves instal•lacions.

Leave a Reply