Jornada participativa sobre feminismes, organitzada per Babord

La formació política vilassarenca Babord organitza dissabte 19 de gener a 2/4 de 12 del migdia a la Biblioteca Ernest Lluch la jornada participativa “Construïm feminismes. Perspectiva de gènere a les polítiques municipals”, oberta a tothom.

Tamara Mateos, en representació de Babord, ha subratllat, en declaracions a Vilassar Ràdio , que per a Babord “és molt important incloure la perspectiva de gènere en les polítiques municipals, dins de totes les propostes que es facin”.

Pel que fa a l’estructura de l’acte, Mateos ha avançat que s’iniciarà amb la intervenció de Marta Clar, psicòloga social especialitzada en feminismes d’àmbit local, que parlarà sobre l’aplicació de la perspectiva de gènere en les polítiques municipals del consistori de Badalona, i ha afegit que seguidament s’obrirà un debat, moderat per Gemma Altell, psicòloga social especialitzada en violències masclistes. Mateos ha explicat que en el transcurs del debat s’analitzaran les propostes de Babord al voltant d’aquesta qüestió i també es recolliran les experiències i propostes del públic assistent.

La jornada participativa compta amb el suport de la Biblioteca Ernest Lluch, la Diputació i l’Ajuntament de Vilassar de Mar