Jornada de portes obertes als arxius Damià Bas i Ernest Lluch, el 14 de juny

El dimecres 14 de juny se celebrarà Jornada de Portes Obertes a l’Arxiu Municipal Damià Bas i Macià i a l’Arxiu Ernest Lluch, amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra el 9 de juny.

L’Arxiu Municipal de Vilassar de Mar Damià Bas i Macià té la finalitat d’administrar, custodiar, conservar i divulgar el patrimoni documental de titularitat municipal i també està obert a rebre fons particulars de persones que hagin conservat documents i imatges que tinguin interès històric.

Està dividit en dos espais. El fons documental administratiu, que actualment ocupa 530 metres lineals de documentació, es troba al soterrani de la Biblioteca Municipal distribuït en dues sales amb unes condicions especials de temperatura i humitat per a la correcta conservació dels diferents documents. L’altre espai, a la primera planta de la biblioteca, està format per dos despatxos de treball, un d’intern i l’altre de gestió i sala de consultes per a usuaris.

Pel que fa a l’Arxiu Ernest Lluch, té la finalitat d’administrar, custodiar, conservar i divulgar el patrimoni documental d’Ernest Lluch i el patrimoni documental sobre Ernest Lluch.

Les persones que desitgin assistir-hi a aquesta jornada de portes obertes a aquests dos arxius han de trucar al 93 750 29 57 o enviar un email a arxiumunicipal@vilassardemar.cat

L’aforament està limitat a 15 persones.