Jordi Tapias: “Estem preparats per afrontar el nou curs 2020-2021”

“Estem preparats” assegura Jordi Tapias, el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, de cara a l’inici del curs escolar fixat per aquest dilluns. Destaca la feina feta, fins ara, pels equips docents dels diferents centres educatius del nostre municipi per seguir les directrius del Departament d’Ensenyament de la Generalitat que, sovint, s’han anant modificant sobre la marxa. Tapias assegura que “tot està a punt” i aprofita per fer “una crida a la corresponsabilitat a tota la comunitat educativa” i demana, especialment, “la col·laboració de les famílies” per afrontar el primer curs escolar post Covid 19.

Tapias assegura que des de la seva regidoria “s’ha hagut de gestionar un moment molt complexa” per aconseguir que “comenci el nou curs, situació que era necessària”. El regidor celebra la “feina que s’ha fet, la que es fa i la que es farà” i que l’Ajuntament, de la mà dels diferents centres escolars, “s’ha fet un gran esforç per adaptar-nos a les particularitats de cada escola”.

En tant que titular de la regidoria d’Esports, també, Tapias admet que els protocols dictats per lluitar contra l’expansió del coronavirus en centres esportius i pavellons “poden ser impopulars” per algunes famílies, però assegurar que “tots ens anirem adaptant”. Per a ell, era “important” poder obrir aquestes dependències per a la pràctica de l’esport.

Finalment, el regidor fa una crida a la “corresponsabilitat” de tota la comunitat educativa i demana la “col.laboració” de les famílies per assolir l’entesa necessària per encetar, afrontar i culminar aquest curs 2020-2021 que arrenca aquest dilluns 14 de setembre.