Jordi Tapias: “Ara mateix no hi ha cap grup escolar confinat”

Avui ha passat pel “Parlant de tot” el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Jordi Tapias. I és que ahir, i després de les vacances de Nadal, nens i nenes; nois i noies del nostre municipi arrencaven el segon trimestre del curs. Un període marcat per nous protocols covid i, òbviament, per la sisena onada del coronavirus. Jordi Tapias assegura que el consistori està en contacte permanent amb escoles i instituts i anuncia que, a hores d’ara (deixeu-nos dir-ho així), no hi ha cap grup confinat.

Tapias defineix com a “normal” la tornada a les escoles després de les vacances de Nadal, que els experts defineixen més complicada que la del setembre, celebra que, segons ell, no hi hagi hagut una incidència molt elevada de coronavirus però confessa que caldrà esperar als propers dies

Celebra que, en data d’ara, no hi ha cap grup confinat.

Tapias recorda que els protocols sempre han funcionat a les escoles i, especialment, a les de Vilassar de Mar. Des de la regidoria; contacte permanent amb el CAP Doctor Mastiera  i amb tots els agents de la comunitat docent

El regidor recorda que les vacunes, oberta ja la franja per a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys, és un molt bon escut protector. Ha explicat que els directors i les directores de les escoles de Vilassar de Mar estan expectants, tranquils i adaptant-se als nous protocols que dicta el Departament d’Ensenyament.

Tapias ha fet aquesta entrevista, amb nosaltres, des del seu domicili, de manera telemàtica, ja que s’està recuperant de la covid-19.

Pots escoltar l’entrevista sencera en aquest enllaç