Jordi Lladó posa punt i a part a set anys dirigint la Burriac Atac

Gustau Bernaus. Queda’t amb aquest nom. Ell és, des de ja, el nou director de la Burriac Atac, la mítica cursa nocturna de muntanya que organitza, cada any el Piri de Vilassar de Mar. Jordi Lladó, després de 7 anys al capdavant d’aquesta cita, que ha esdevingut en quelcom més que una cursa, posa punt i apart. Seguirà ocupant-se del recorregut, del traçat de la Burriac Atac, però considera, ara ho escoltaràs, que cal un relleu, diu, perquè no és bo perpetuar-se en el càrrec. Farem balanç, tot seguit, de la trajectòria de Jordi Lladó.

Aquest setembre es va córrer la 17ena edició de la Burriac Atac. La primera, a més, post pandèmia i la darrera, per a Jordi Lladó, com a cap d’operacions després de 7 anys de nervis dirigint la mítica cursa nocturna que ell, per cert, ha corregut dues vegades. Ara somia en tornar-se a sentir corredor i poder la completar en la propera edició.

Ens explica que dirigir una cursa implica molts mesos de preparació, coordinar molts aspectes. Ell sempre ha estat al peu del canó. Sota l’arc de sortida i patint, sempre, per si plou. El pitjor enemic? La pluja. Sempre l’ha fet patir l’aigua.

Això sí, el millor record per a Jordi Lladó posat a fer balanç és la Marrec Atac. La pedrera. Els nens i nenes. Amb record especial, també, per al cos del voluntariat sense el qual, apunta el fins ara director, la Burriac Atac no hauria estat possible.

Ara, però, la feina, la família han estat factors que han precipitat a prendre la decisió definitva. S’aposta, però, des del PIRI per una solució de continuïtat. Gustau Bernaus. En definitva, es tracta que un altre agafi el relleu i aporti el seu granet de sorra.

Lladó seguirà vinculat a la Burriac Atac. Ho farà com a màxim responsable del traçat, del recorregut. Ell es coneix la muntanya com ningú. Des del PIRI estan treballant, des de ja, per a la 18ena edició de la Burriac Atac que se celebrarà el setembre vinent. Qui sap si entre els corredors, entre els dorsals i hi haurà un tal… Jordi Lladó