Joaquim Ferrer, nou secretari d’empresa  i competitivitat

Joaquim Ferrer Tamayo va ser nomenat ahir dijous 7 de juny secretari d’empresa i competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, en substitució de Joan Aregio. Les funcions del càrrec són coordinació, seguiment i planificació de les unitats adscrites a aquesta àrea i que formen part del món de l’empresa i de la competitivitat, relacionades amb el turisme, comerç, industria i energia.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona,va treballar, en diverses etapes de la seva trajectòria professional, a la Borsa de Barcelona, a una auditoria i a la Cambra de Comerç, impartint classes d’economia. Militant de Convergència Democràtica de Catalunya des de 1992, va ser regidor al consistori de Vilassar de Mar des de 1995 a 2007, i des de 2007 al 2015 va ser alcalde de Vilassar de Mar. Des de 2015 és regidor del Grup Municipal Demòcrata a l’Ajuntament de la nostra localitat.  Al 2015 va ser nomenat secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals del Departament de Governació de la Generalitat.

Ferrer ha explicat a Vilassar Ràdio que encara aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ha destacat que “és un repte molt important, perquè és un departament amb molta dimensió”