Joaquim Ferrer nomenat secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals

joaquimL’exalcalde de Vilassar de Mar i regidor de CiU Joaquim Ferrer ha estat nomenat recentment secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals del Departament de Governació de la Generalitat.

El nomenament l’obliga a renunciar al càrrec de diputat de la Diputació de Barcelona, on serà substuït per la presidenta d’UDC de la nostra localitat, Laura Martínez.

Ferrer ha explicat a Vilassar Ràdio que afronta aquest nou repte “amb molta il·lusió i amb moltes ganes de poder portar l’experiència en el món local al servei de la Generalitat”.

Les principals funcions del càrrec són, entre d’altres, impulsar i coordinar les relacions entre l’Administració de la Generalitat i les administracions locals de Catalunya, elaborar i coordinar el Pla d’inversions locals de Catalunya entre els diferents departaments de l’Administració de la Generalitat i les diferents administracions locals de Catalunya, en el context de la programació general de les inversions de la Generalitat. Ferrer ha confirmat que continuarà sent regidor de CiU, la formació política majoritària a l’oposició a l’Ajuntament, i ha explicat que no hi ha incompatibilitat entre els dos càrrecs.