Javi Delgado i Laia Cuevas guanyen la Burriac Atac

Javi Delgado ha estat el guanyador de la Burriac Atac d’aquest any, amb un temps d’una hora i gairebé 39 minuts. D’altra banda, la primera dona va ser Laia Cuevas del Club Esportiu Premià amb dues hores i poc més de 12 minuts. Enguany s’hi va registrar un rècord de participació amb 760 persones. És per això que un dels organitzadors, Jaume Teixidó, fa un balanç positiu de la cursa “començant per l’èxit de participació i organització”. Ja es pot consultar la classificació al web www.burriacatac.cat.

 Cal destacar, a més, que tot i les previsions de pluges finalment no va fer cap xàfec. Pel que fa a les novetats en el circuit, aquest any el recorregut s’havia allargat 1,2km. Teixidó ha explicat  que els participants “van arribar molt cansats a la meta”. Pel que fa a la Marrec Atac, Teixidó ha volgut demanar disculpes per la saturació que van patir i ha afirmat que l’any vinent tindran en compte aquests fets.

La propera activitat que organitzarà el Centre Excursionista de Vilassar de Mar és el Vilassar Camina el proper 23 d’octubre. Es preveu que el mateix dia es pugui inaugurar la nova seu del centre.

 

Leave a Reply