Jaume Sánchez de l’Institut Vilatzara rep el premi Joan Monjo a la recerca jove 2013

Guanyador_PremisJoanMonjo2013Jaume Sánchez ha guanyat el Premi Joan Monjo a la recerca jove amb la realització i defensa del treball titulat Selecció de les preses per part de l’Òliba. L’estudiant ha rebut de mans del president del Centre d’Estudis la Insígnia d’Argent del Centre d’Estudis Vilassarencs i altres premis i obsequis en reconeixement de l’excel•lència del seu treball. La jornada de presentació tingué lloc el passat dia 18 de juny a la sala d’actes de la Biblioteca Ernest Lluch que acollí una notable assistència de públic.

 

Finalistes_PremisJoanMonjo2013La sessió fou precedida per unes presentacions de la Lego League després de la qual es defensaren els 6 treballs seleccionats prèviament pels claustres de professors del INS Pere Ribot i del INS Vilatzara a instàncies dels organitzadors, el Centre d’Estudis Vilassarencs i el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar. Finalment el jurat deliberà per unanimitat atorgar el premi i la distinció de la Insígnia d’Argent a Jaume Sánchez.

Els premis Joan Monjo han estat creats enguany sota l’empenta del Centre d’Estudis Vilassarencs (CEV) i el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar (catvilassar) els quals tenen previst convocar aquests premis anualment d’enguany en endavant.