Ja pots comprar les entrades per al concert de Música de Cambra del diumenge 21-O

T’agrada el cinema? Sabries dir-nos què tenen en comú La Pantera Rosa, James Bond, la Guerra de les Galàxies o Un americà a París? Doncs sí. Ho has encertat. Bandes sonores que ens han marcat. Pel.lícules en les quals la música n’és, si no protagonista, part essencial. Així, el Cicle de Música de Cambra ens ofereix, aquest diumenge 21 d’octubre a partir de les set del vespre a la Sala Carrau, el primer dels sis concerts de la temporada.

Des d’aquest octubre, l’Ajuntament de Vilassar de Mar torna a impulsar el Cicle de Música de Cambra. S’ha dissenyat un programa de sis concerts per tal que tothom pugui gaudir de la música clàssica en directe. L’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, amb 15 musics a l’escenari, serà l’encarregada d’interpretar els concerts.

I el primer del cicle d’interpretacions en el marc del Cicle Música de Cambra arriba aquest diumenge dedicant la sessió a la Música de les Pel.lícules. I és que a la segona meitat del segle XX, la música va trobar el seu lloc a la gran pantalla com a canal per a reforçar emocions: amor, angoixa, por, tendresa… cançons, bandes sonores que s’han convertit en clàssics de més d’una generació. Així, el programa per aquest diumenge inclou la Pantera Rosa, West Side Story, James Bond, Over the Rainbow, La Guerra de les Galàxies, Superman, un Americà a París, Fly Me to the Moon i Limelight Opening. Les entrades anticipades ja es poden adquirir, a un preu de 9 euros a la Llibreria Index.