Ja et pots inscriure en la II Caminada Popular de la Via Marina del Camí de Sant Jaume

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme organitza la II Caminada Popular de la Via Marina del Camí de Sant Jaume per el proper dissabte dia 9 de març. L’esdeveniment pretén promocionar la ruta del Camí de Sant Jaume, que ressegueix la costa maresmenca, i alhora fomentar la pràctica esportiva a la comarca.

Dels sis trams que conformen la ruta de la Via Marina del Camí de Sant Jaume (que uneixen les ciutats de Girona amb Barcelona), la caminada recorrerà els 25 km del cinquè. Iniciarà el recorregut al Passeig de Marina (Tecnocampus Mataró) a les 8.30 h del matí i passarà pels municipis de Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat i Badalona pel passeig marítim, finalitzant a al Passeig de la Rambleta amb la llera del riu Besòs, a Sant Adrià de Besòs. Malgrat la distància, es tracta d’un itinerari planer sense massa dificultat tècnica, de manera que s’hi pot inscriure tothom qui ho desitgi, independentment de la seva forma física.

La Via Marina del Camí de Sant Jaume, que passa per Vilassar de Mar, disposa al nostre municipi, de diferents punts per poder segellar el carnet del peregrí. De fet, s’han fet uns tampons amb un segell que acredita el pas per la nostra població. Són el Museu Monjo, l’Ajuntament i l’Espai Cultural Can Bisa, i també hi haurà, de moment, tres establiments privats: BCN Maresme (Punt d’Informació Turística) a la plaça Jeroni Galpí 3, l’Espinaler que es troba al Camí Ral i l’hostal Tres Lleons.

La cartilla de pelegrí es pot obtenir per 2 € al Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme (Tel. 93 741 11 61 o enviant un correu electrònic a info@turismemaresme.cat).

La inscripció per a la II Caminada Popular del proper dissabte 9 de març és gratuïta i es pot realitzar en línia a través del portal web www.costadebarcelonamaresme.cat. Tens temps fins el dijous 7 de març.