Ja es poden consultar els llistats de les activitats formatives de la gent gran que van anar a sorteig

S’ha tancat la inscripció a les activitats formatives per a la gent gran que aniran de febrer a juny, organitzades per la Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Família i Gent Gran. Enguany el procés d’inscripció ha presentat una novetat, i és que per evitar les llargues cues que es generaven i la picaresca de la darrera vegada, per a cada activitat sol•licitada s’ha donat un número a la persona inscrita, i en els casos de les activitats amb més demanda que places s’ha fet, dies després, un sorteig. Les activitats que han requerit sorteig han estat modern line-ball en línia, taller gestió intel·ligent de les emocions, iniciació a la informàtica i internet. Avui divendres 27 de gener s’han penjat els llistats, així com l’ordre de llista i es poden consultar fins a finals de la setmana que ve a l’edifici de l’escola Nàutica, ubicada al carrer Santa Eulàlia 40 en horari de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 de la tarda.
Les activitats que s’han ofert són les següents: Mandales (19 inscrits, s’iniciarà el 9 de febrer), Des de la música un camí cap a la interioritat (25 inscrits, s’iniciarà el 3 de febrer), Això serà cosir i cantar (21 inscrits, s’iniciarà el 6 de febrer), Modern line dance-ball en línia (per al grup dels dimecres hi ha 25 places i s’hi ha inscrit 36 persones, per al grup dels dijous hi ha 25 places i s’hi ha inscrit 45 persones, i s’iniciarà el dimecres 8 i dijous 9 de febrer, respectivament), Iniciació a la informàtica (hi ha 9 places i s’hi ha inscrit 17 persones, s’iniciarà el 7 de febrer), Internet (hi ha 18 places i s’hi han inscrit 23 persones, un grup començarà el 21 de març i l’altre el 2 de maig ), Alegria i salut (22 inscrits, s’iniciarà el 7 de febrer), Iniciació al fengshui (8 persones, s’iniciarà el 14 de febrer), Gestió intel•ligent de les emocions (hi ha 18 places i s’hi han inscrit 25 persones, s’iniciarà el 5 d’abril) i Primer nivell del taller de la memòria (18 inscrits, que es farà a l’abril).

Com a novetat d’aquest trimestre es tornen a engegar les xerrades mensuals, la primera el 14 de març sobre les voluntats anticipades i la segona, el 16 de maig, amb consells per prevenir la calor. Es faran a les 17 h, al centre social Mn. Josep M. Galbany.