Ja es coneixen les bases per participar al Concurs de Música Jove 2015

Un Gos Robant, de Vilassar de Mar, guanyador l'any passat en la categoria A

Un Gos Robant, de Vilassar de Mar, guanyador l’any passat en la categoria A

Els serveis i regidories de Joventut de l’Ajuntament de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar amb la gestió de l’associació Cultural Catalunya Rock, tornen a posar en marxa l’onzena edició del Concurs de Música Jove, iniciativa que intenta dinamitzar i donar cobertura promocional als músics novells dels municipis que l’organitzen. El termini d’inscripció s’obrirà al setembre i es tancarà el 30 d’octubre.

Millorar la formació musical dels músics novells, reconèixer la importància de la creativitat en el jovent i crear espais d’actuació musical al territori són objectius que formen part de l’ideari del Concurs de Música Jove, que es divideix en dues categories: la de joves entre 16 i 20 anys, i la d’entre 21 i 30 anys.

L’edició d’enguany seguirà el format de la darrera edició de manera que els grups i solistes que vulguin participar al concurs podran fer la inscripció directament a la web del concurs. Un jurat constituït per persones relacionades amb l’àmbit musical valorarà les cançons presentades i seleccionarà els finalistes.

Els grups finalistes de cada categoria actuaran el dia 28 de novembre en un concert en directe al Centre Cívic La Fàbrica de Cabrils, que enguany és l’Ajuntament organitzador.

Els guanyadors del concurs en les dues categories tindran com a premi la gravació d’una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert promocional a la final en directe de la següent edició (només categoria B).

En aquesta edició es tornarà a oferir la possibilitat de participar en un taller d’introducció a la indústria musical on els grups i solistes (inscrits o no al concurs) podran conèixer eines bàsiques per poder accedir al món de la música des de diferents vessants (plataformes digitals, entitats de gestió musical, drets d’autor, managements, discogràfiques, sales de concert, aspectes tècnics, etc.).

 Consulta les bases

Leave a Reply